Rådgivning

Bygg

hjälper

 

Skulle ni vilja förändra ert boende? Kanske renovera ett rum, köket eller rent av hela huset? Fixa en grillplats i trädgården? Vi hjälper gärna till med ideér/tankar, kostnadsfritt så klart, så att ert boende skall bli så som ni önskar det.

Offert

Allt börjar med att vi bokar ett första möte där en av våra projektledare träffar er och tillsammans går vi igenom ert projekt/objekt. Redan i detta skede kommer vi med förslag och idéer samt inhämtar era synpunkter och önskemål. Efter det första mötet skriver vi en offert som ni får efter 3-5 arbetsdagar.

Priser

Våra offerter innehåller ofta ett fast pris för vårt arbete,så att ni som kund inte ska behöva oroa er för oväntade utgifter. Naturligtvis erbjuder vi även  rörligt pris, som innebär att ni som kund faktureras löpande pris/timme. Avstämning sker då alltid minst 1 gång/vecka.

Vi är klara i tid

Våra offerter innehåller  en fast tidsplan med ett start- och slutdatum så att ni som kund  hos SBT  ska känna er trygga.

Kvalitetssäkring

Vi har ett egenutvecklat kvalitetssäkringsystem som vi applicerar på alla våra mindre byggprojekt. När vi är klara kommer vi lämna över en projektmapp med all dokumentation gällande erat projekt, ex kvalitetsdokument, provtryckningsprotokoll, färgkoder etc.

Vi följer gällande regler och normer

Vi arbetar alltid i enlighet med gällande regler och normer, och använder oss av byggbranschens avtal RO , Hantverkarformuläret 09 och ABS 09 som vi använder när  vi blir anlitade .  När det gäller mindre ombyggnader/ renoveringar har vi ett egenutvecklat avtal integrerat i offerten/orderbekräftelsen som vi använder.

Detta borgar för hög kvalitet och trygghet för er som kund.

För er trygghet är VI certifierade för våtrum enligt Byggkeramikrådet och följer deras branschregler. Hämta dessa regler här: Byggkeramikrådets branschregler. http://www.bkr.se/branschregler